Compania Eurobananas a sponsorizat Asociația „Ridică-te și Umblă” cu 1500 kg de banane. 200 de persoane cu dizabilități din București, Ploiești, Galați, Brăila s-au bucurat să primească banane.

În contextul pandemiei de Covid 19, Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR) desfășoară campania ,,Nu ești singur”, la care contribuie intens și membru CNDR, Asociația „Ridică-te și Umblă”, prin activitățile sale umanitare.

,,Compania Eurobananas este aproape de persoanele cu dizabilități și de persoanele nevoiașe de peste patru ani. Noi, Asociația „Ridică-te și Umblă” și beneficarii noștri ne simțim ca niște copii răsfățați de către această companie. Zeci de tone de banane ne-au fost dăruite periodic. În taberele, excursiile și întâlnirile noastre săptămânale nu ne-au lipsit bananele de la Eurobananas. Ceea ce ne bucură cel mai mult este că reprezentanții companiei ne sună, de cele mai multe ori, pentru a ne oferi aceste minunate fructe. Nu le-am mulțumit niciodată public, dar cred că bucuria beneficiarilor noștri este cea mai relevantă formă de recunoștință”, a declarat Florin Dobromir, managerul Asociației „Ridică-te și Umblă”.

Album foto 1 aici…

Album foto 2 aici…

Comments are closed.